Roditelji žele da Davidovo telo premeste u Austriju

Autor: klix.ba

Svet

27.01.2019

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i otac stradalog Banjalučanina Davida Dragičevića planiraju da njegovo telo uskoro izmeste iz Bosne i Hercegovine u Austriju.

RepublikaFoto: facebook/ Davor Dragičević
David Dragičević

To je večeras potvrdila Suzana Radanović, Davidova majka, koja je kazala da ni ona ni Davor Dragičević ne žele da garde spomenik na grobu njihovog sina u BiH, prenosi Klix.ba.

- Davor i ja ne želimo da naše dete David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi. U državi u kojoj je ubijen, u državi u kojoj se zataškava njegovo ubistvo, u kojoj proganjaju ljude sa mišljenjem i stavom na čelu sa Davidovim ocem. Nadam se da ćemo u skorijoj budućnosti telo našeg sina preneti u Austriju i tu mu napraviti spomenik i njegovu večnu kuću - poručila je Suzana Radanović. 


I večeras su se u Banjaluci okupili građani i članovi grupe "Pravda za Davida" kako bi ponovili svoje zahteve i zatražili rešavanje slučaja stradanja Davida Dragičevića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading