Hrvatski ministar na "montiranim" fotkama, brani se kao Karleuša: Nisam ja, majke mi!

Autor: Tanjug

Svet

22.01.2019

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljnik Nacional objavio je danas fotografije, navodno snimljene u Srbiji, kojima je hrvatsko "paraobaveštajno podzemlje" montažama s prostitutkama i kokainom nameravalo da uništi potpredsednika vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, koji "šmrče" drogu, ali je ovaj skandal osujetila hrvatska tajna služba (SOA).

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Tomislav Tolušić

Nacional je sporne fotografije, kako pišu, dobio od anonimnog izvora. Na fotografijama se vidi navodni Tolušić koji sedi u fotelji. Na njemu sedi crnokosa žena golih nogu. Lice joj se ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobilni telefon, a navodni Tolušić se sprema da šmrče kokain. U pozadini se vidi veliko ogledalo. Na drugoj fotografiji se vidi hidromasažna kada.

Navodne fotografije su prilično čiste i uslikane iz blizine i iz više uglova pa je prvo pitanje koje se postavlja o trećoj osobi koja je trebala da slika ovo dvoje.


SOA, međutim, tvrdi da je reč o montaži, vrlo kvalitetnoj i soficistiranoj, ali ipak samo montaži.

 

 


Analizom fotografija agenti su, piše Nacional, otkrili da je objekat sa slike apartman u Srbiji. 

Reč je, kako se navodi, o apartmanu koji nosi naziv Central Business Apartmani u Zemunu, a fotografije apartmana dostupne su i na Booking.com.

Da se radi o montaži, piše Nacional, otkriveno je pomoću detalja. Ali ti detalji su više nego smehotresna olimpijada i mogli bismo da ih okarakterišemo kao kad dete napravi kakvu nezgodaciju, pa laže mamu i tatu prostim: Nisam ja, majke mi.

Na primer, upoređen je izgled Tolušićeve šake. Muškarac koji bi trebalo da bude Tolušić na ruci nosi sat za koji ministar poljoprivrede tvrdi da ga nema. Agenti su uočili da osoba na slici ima zaobljene cipele, dok Tolušić uvek nosi špicaste. Dobro, nasmejali smo se, a sada - gde su dokazi?

 

Tolušić je kazao kako je spreman da se podvrgne testu na drogu

- Radi se o neverovatno podmuklom pokušaju kompromitovanja koji nadilazi sve što sam dosad video - kaže Tolušić za Nacional.

Još uvek se istražuje pozadina ovog slučaja jer nije poznato ko stoji iza ovih fotomontaža.

- Poprilično sam siguran ko bi mogao da stoji iza svega. Poslednje dve godine dirnuli smo u niz osinjih gnezda u sektoru poljoprivrede i šumarstva i sprečili krađu više stotina milona kuna - rekao je Tolušić za Nacional.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading