(FOTO) TRAŽE GA ZBOG UBISTVA: On se u Podgorici druži sa sinom Mila Đukanovića!

Autor: borba.me

Svet

13.01.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Azerbejdžanski oligarh Telman Ismailov, koji je optužen da je učestvovao u dva ubistva u Rusiji, živi u Donjoj Gorici i druži se sa sinovima Mila Đukanovića i biznismena Dragana Brkovića, otkriva Borba.

RepublikaFoto: youtube.com/NTV
Telman Ismailov

Ismailov je dobio državljanstvo Crne Gore i tako je izbegao da bude izručen za teška krivična dela.

- Ismailov se ne skriva, sa obezbeđenjem obilazi elitne lokale u Podgorici, ali i na Primorju, najčešće u Budvi i Tivtu. Sa njim su u društvu uvek neki Rusi, koji rade u njegovom obezbeđenju. Ismailovu često društvo u obilasku lokala prave i sinovi Mila Đukanovića i Dragana Brkovića - kaže sagovornik "Borbe" iz državnog vrha.

Skoro svakog dana, Ismailova je moguće videti u delu grada preko Morače.

Sagovornik "Borbe" kaže da je Ismailov galantan gost, nikad ne pravi nikakav problem ni oko pića ni oko hrane, i uvek ostavi dobar bakšiš.

Nedavno je ruski internet portal crimerussia.com, objavio da je gotovo onemogućeno njegovo izručenje kako bi odgovarao po optužbama za teška krivična dela.

Pomenuti portal objavio je da je Ismail, bivši vlasnik tržnice Čerkizovski, postao državljanin Crne Gore iako je istraga protiv njega i njegovog brata Rafika okončana. Rafik Ismailov se tereti da je u maju 2016. organizovao dvostruko ubistvo u Moskvi, za šta je dobio dva miliona dolara, a sumnja se da je Telman Ismailov platio taj "posao".

Mediji prenose da se za umešanost u ta ubistva tereti i bivši službenik Glavne uprave za krivično gonjenje Vagif Ismailov, još jedan rođak azerbejdžanskog biznismena. On se tereti da je pomogao bratu da prikrije tragove i sakrije oružje kojim je počinjeno ubistvo.

Vagif Ismailov, navodno, trenutno sa porodicom živi u Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading