Totalni haos u Crnoj Gori: Podgorica okovana snegom, otkazani svi letovi!

Autor: Republika

Svet

09.01.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgorica je jutros osvanula pod snegom. Prema podacima Hidrometeorološkog zavoda, u glavnom gradu Crne Gore je do sedam sati napadalo sedam centimetara belog pokrivača.

RepublikaFoto: printskrin/yotube
Zebelela se Podgorica

Sneg koji je nastavio da pada tokom jutra uzrokovao je probleme u vazdušnom saobraćaju.

Naime, otkazano je nekoliko letova sa podgoričkog aerodroma. Kako je objavljeno na sajtu Aerodroma Crne Gore letovi iz Beograda i za Beograd su otkazani, a neki kasne. 

"Avion iz Tivta poleteo je za Beograd", navode iz Aerodroma. Snega je bilo i u Ulcinju, gde je izmeren jedan centimetar snega. Sneg je počeo da pada tokom noći, a do jutra se formiralo nekoliko centimetara belog pokrivača. Sudeći po situaciji s terena, u glavnom gradu se jutros saobraćaj odvija usporeno, ali bez većih gužvi. Inače, najviše snega jutros ima na Žabljaku - 47 centimetara.

U Kolašinu ga ima 32, u Pljevljima 28, Šavniku 26, Rožajama 23, Plavu 22. U Nikšiću je izmereno 18 cm snega, a na Cetinju osam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading