Josipović se femka: I opet bi se kandidovao, a i ne bi

Autor: Tanjug

Svet

05.01.2019

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Hrvatske i aktuelni predsednik stranke Naprijed Hrvatska Ivo Josipović izjavio je da bi se "eventualno upustio u kandidaturu" na predsedničkim izborima, ali da "ne namereva da lupa glavom o zid".

RepublikaFoto: youtube.com/Sanela Prašović Gadžo
Tvrdi pazar: Ivo Josipović

Josipović je kazao je da pregovori o ujedinjenju njegove stranke sa strankom GLAS dobro napreduju, a riječki "Novi list" navodi da je, osim te stranke, za bivšeg hrvatskog predsednika zainteresovana i vodeća opoziciona Socijaldemokratska partija (SDP) Hrvatske.

Ovaj dnevnik navodi da Josipović smatra da SDP interes za njegovu stranku "iskazuje na neobičan način - puštaju bombice po medijima", kao i da kaže da ga iz SDP još niko nije zvao i pitao da li bi možda bio njihov kandidat na predsedničkim izborima.

- Ja sam bio predsednik Republike i eventualno bih se upustio u kandidaturu. Ne nameravam da lupam glavom o zid - kazao je Josipović.


Navodi se da je, iako je SDP u poslednje vreme u lošem stanju, ova stranka za Josipovića i dalje ključan faktor na tom delu političkog spektra i "ne bi smeo da dopusti atomizaciju scene".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading