Policija RS raspisala poternicu za poslanikom PDP Draškom Stanivukovićem

Autor: Tanjug

Svet

31.12.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je potragu za Draškom Stanivukovićem, poslanikom u Narodnoj skupštini Republike Srpske i funkcionerom Partije demokratskog progresa (PDP).

RepublikaFoto: facebooki.com/Draško Stanivuković
Draško Stanivuković

RTRS prenosi saznanja Srne da policija traga za Stanivukovićem zbog sinoćnjih nereda posle protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci u organizaciji grupe "Pravda za Davida".

Ranije danas je saopšteno da je Policijska uprava Banjaluka pokrenula potragu za pet osoba.


Policijskoj upravi Banjaluka u međuvremenu se javio Aleksandar Gluvić, član grupe "Pravda za Davida", nezvanično saznaje RTRS i navodi da se on trenutno nalazi na ispitivanju.



Policija u Banjaluci saopštila je da traga za pet osoba iz tog grada zbog sumnje o počinjenim krivičnim delima i prekršajima, a RTRS navodi da je među njima i Davor Dragičević.

Kako je policija saopštila, policijski službenici preduzeće sve mere i radnje na pronalasku tih lica i dokumentovanju počinjenih krivičnih dela i prekršaja.

Policija je navela da traga za D.D, S.M, A.G, S.B, i Nj.T.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading