Anđelković o tvrdnjama da se sprema krvoproliće u BiH: Vodi se hibridni rat protiv Srbije

Autor: Novosti, Republika

Svet

27.12.2018

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentarišući tvrdnje da se u kasarni Kozara kraj Banja Luke nalaze specijalci sa dugim cevima koji spremaju krvoproliće na ulicama, politički analitičar Dragomir Anđelković otkriva da je neverovatno da službe bezbednosti BiH ćute, jer odlično znaju šta je prava istina.

RepublikaFoto: Public
Dragomir Anđelković, analitičar

- Začuđujuće je da ćute, iako odlično znaju da se u kasarni, koju inače kontrolišu oružane snage BiH, nalaze policijske jedinice Republike Srpske koje se pripremaju za svečani defile povodom Dana Republike Srpske 9. januara. I to je naravno odlično poznato oružanim snagama BiH koje su im i dale saglasnost za korišćenje kasarne. Plasiranje takvih neistina u javnost im izgleda ne smeta, jer se očigledno vodi obaveštajno-hibridni rat protiv Srbije. Po svemu sudeći, stranci su upleli prste u čitavom regionu, a pojedine obaveštajne službe pokušavaju da stvore klimu nasilja na ulicama pojedinih gradova BiH i da takvu vrstu nestabilnosti prenesu i na Srbiju - kaže Anđelković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading