KOLIKA JE SLOVENIJA AKO ĆE JE PAHOR PREPEŠAČITI ZA 7 DANA?

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

10.08.2017

11:09 >> 11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li znate za vic kada kapetan obaveštava putnike u avionu: A sada letimo iznad Slove… Italije? Pa, možda to i nije vic, naročito ako uzmete u obzir planove slovenačkog predsednika Boruta Pahora, koji planira da za sedam dana prepešači čitavu zemlju u okviru predsedničke kampanje.

RepublikaFoto: Tanjug
Avanturistički slovenački predsednik krenuo putem pobede

Pahor i njegov mali tim, u kom su njegov sin Luka i dve predstavnice za odnose s javnošću, krenuli su nepoznatim putevima u novu avanturu. Sve to, verovatno, zbog "potrage" za još po kojim glasačem. 

Krenuli su dobro raspoloženi, sa rančevima na leđima, u utorak posle podne iz Hodoša, blizu granice s Mađarskom. Zacrtali su da svakoga dana prevale oko 40 kilometara, sve dok ne stignu do mora.

Možda vam rok za prelazak preko Slovenije deluje kratak, ali, kako je saopšteno, predsednik već u utorak ima obaveze, pa mora da požuri. 

Nemojte mu zameriti, Pahor za ovo "službeno" putovanje koristi svoj godišnji odmor.

"Kralj Instagrama", kako ga mnogi nazivaju, u odličnoj je fizičkoj formi, tako da valja verovati u njegove sposobnosti, a prema proceni medija, Pahor je u ovom trenutku definitivno favorit i u političkoj trci!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading