Crnogorci se tresu od straha, Ameri upozorili svoje: Mogući teroristički napadi na primorju za vreme praznika!

Autor:

Svet

06.12.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici upozorila je svoje državljane na moguće terorističke napade u Crnoj Gori, tokom predstojećih praznika, preneo je portal IN4s.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Crnogorska policija

- Tokom praznika, sigurnosne mere u Crnoj Gori ostaju povećane usled pretnji međunarodnih terorističkih grupa i pojedinaca širom Evrope inspirisanih ekstremističkom ideologijom. Ekstremisti nastavljaju da se fokusiraju na turistička mesta, tržne centre, aerodrome, restorane, verske objekte, mesta transporta - upozorili su iz Ambasade SAD svoje građane.

Navodi se da su građani, državljani SAD, upzoreni mejlovima.

Njima je savetovan poseban oprez prilikom poseta festivalima ili neki drugim prazničnim dešavanjima, verskim objektima i mestima masovnih okupljanja.

Takođe, savetuju se da još jednom razmotre svoje lične bezbedonosne planove, budu svesni svoje okoline, te da prate lokalne medije kako bi bili obavešteni o novostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
flamantes

07.12.2018 08:05

To oni svake godine tako, a ko su potencijalni teroristi, osim tradiionalnih Srba?