NEMA PRAVDE, MAFIJA UTIČE NA ODLUKE SUDOVA! Povici podrške Medojeviću ispred Apelacionog suda

Autor: vijesti.me

Svet

02.12.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera DF Andrija Mandić pozvao je građane da im se pridruže ispred Apelacionog suda i Skupštine nakon što je Apelacioni sud Crne Gore odbio kao neosnovanu žalbu advokata Nebojše Medojevića i Milana Kneževića čime je potvdio rešenje Višeg suda u Podgorici o pritvoru poslanika Demokratskog fronta. . Kazao je da "nema pravde, već da mafija utiče na odluke sudova".

RepublikaFoto: youtube.com/Pokret za Promjene
Nebojša Medojević

Mandić je kazao da "nema pravde, već da mafija utiče na odluke sudova".

- Ovo je tačka koja govori da od danas više nije isto - poručio je Mandić.

Preneo je poruku Milana Kneževića da on neće dobrovoljno ići u zatvor. Knežević će, kako je rekao, ostati u Skupštini.

Advokat Nebojše Medojevića, Dražen Medojević, kazao je da je odluka Apelacionog suda politička i da će podneti ustavnu žalbu. On je nakon preuzimanja odluke, ispred Apelacionog suda, kazao da je letimičnim pregledom "skandalozne odluke primetio da se sud nije uopšte osvrnuo na navode žalbe branilaca".

- Prenebregli su suštinu koja je navedena u samoj žalbi. Ovo rešenje Apelacionog suda je u potpunosti u suprotnosti sa prethodna dva rešenja istog tog suda - kazao je advokat Medojević.

Ispred suda je i supruga Nebojše Medojevića, Marina, poslanici, članovi i pristalice Demokratskog fronta. Čuju se povici podrške Nebojši Medojeviću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading