ADVOKAT NEBOJŠE MEDOJEVIĆA: Montira se situacija kako bi i mene smestili u zatvor!

Autor: vijesti.me

Svet

02.12.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Miroje Jovanović, koji brani optužene u slučaju poznatom kao "državni udar", izjavio je da je "u saznanju" da mu se "montira situacija" kako bi bio upetljan "u nekakva smehotresna i izmišljena krivična dela", na osnovu kojih bi mu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru ili bi bio uhapšen.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Miroje Jovanović

- Sada režim u Crnoj Gori (mene zaista ne zanima koji njegov deo - Duško Marković ili Milo Đukanović – ili obojica u dogovoru) žele da mi onemoguće obavljanje advokatske funkcije. Razlog je taj što im je odbrana pokvarila planove, i svima pokazala besmislenost optužbi, kao i svu smejuriju procesa koji se vode i protiv lidera Demokratskog fonta, i ostalih nevino optuženih, i javnim učinila torturu koju je pretrpela gospođa Branka Milić. Obaveštavam javnost da sam u saznanju da se montira situacija kako bi i mene upetljali u nekakva smehotresna i izmišljena krivična dela na osnovu kojih bi mi ili zabranili ulazak u Crnu Goru, ili uhapsili i smestili u zatvor kao što su to uradili gospodinu Medojeviću - navodi se u saopštenju Jovanovića.

On poziva "strukture odlučivanja" u Crnoj Gori da "ne idu ovim putem jer je i do sada bilo previše kompromitacije i zloupotreba pravosuđa".

RepublikaFoto: youtube.com/Pokret za Promjene
Nebojša Medojević

- Mene ne mogu zaplašiti, jer mi je odbrana mojih nevino optuženih klijenata najvažnija obaveza koju imam u ovom vremenu i velika profesionlna čast. I da ponovim i zaključim: Moja glava je odavno u mojoj advokatskoj torbi. Spreman sam - zaključuje Jovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading