Dodiku iz Nemačke pretili smrću: Sve ću da vas zapalim!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

27.11.2018

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i članovi Kabineta srpskog člana Predsedništva dobili su juče pretnje smrću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milorad Dodik

Kako prenose mediji, u Dodikov kabinet je sa nemačkog broja upućen telefonski poziv, a nepoznata osoba je počela da vređa Dodika i njegove saradnike govoreći "da će ih sve zapaliti". Muškarac koji je pozvao vređao je i psovao, što je sve šokiralo.

- Pretnje su upućene zbog postavljanja zastave Republike Srpske u Kabinetu predsedavajućeg Predsedništva. Poziv je upućen juče neposredno pred istek radnog vremena u kome je nepoznata osoba najstrašnije vređala Dodika i sve zaposlene u njegovom kabinetu - navodi izvor.

Kako se saznaje u Dodikovom kabinetu, pretnje su prijavljene generalnom sekretaru Predsedništva Zoranu Đeriću, koji je o tome obavestio SIPA, koja treba da preduzme dalje korake u otkrivanju osobe koja je pretila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading