Skandal na sahrani: Pokojnik se ubio, a njih dve se tukle i svađale nad kovčegom!

Autor: alo.rs

Svet

22.11.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dešavalo na sahrani čoveka koji je izvršio samoubistvo, u okolini hrvatskog grada Križevci. Pokojnikova supruga Tatjana (43) u jednom trenutku napala je jetrvu Ankicu, odnosno ženu pokojnikovog brata.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Ku*vo, ku*vetino! Uzela si mi muža - vrisnula je Tatjana, a potom i fizički nasrnula na Ankicu. Udarila ju je u desno rame i to takvom silinom da je Ankica morala da ode u hitnu pomoć gde joj je ustanovljena povreda vrata i desnog ramena.

A razjarena Tatjana tog dana nije tu stala. Nakon što je kovčeg njenog supruga spušten u grob i okupljeni krenuli da unutra ubacuju grumenje zemlje, Tatjana je grumen uzela i - njime gađala Ankičinu majku.

Skandal na sahrani je dobio i epilog na sudu

Cela stvar dospela je do suda gde je Ankica izjavila da njena porodica sa Tatjaninim delom porodice već dugo ima loše odnose, i da se godinama čak nisu ni videli budući da Tatjana živi i radi u Nemačkoj.

- Na početku sahrane prvo me je napala Tatjanina majka, tvrdeći da sam ja kriva za pokojnikovu smrt. Potom, za vreme molitve, Tatjana je počela da me vređa, dobacuje mi da sam "ku*vetina" koja joj je uzela muža, a na kraju sahrane snažno me je udarila u desno rame nakon čega sam završila u bolnici - ispričala je Ankica.

Tatjana se nije pojavila na sudu pa je ročište održano bez nje, a određena joj je kazna u iznosu od 100 evra.

- Video sam to svojim očima. Deca su mi se uplašila pa sam morao da ih sklonim da se ne istraumiraju. Svašta je rekla mojoj ženi - svedočio je Ankičin suprug.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading