Evo koji nadimak je dobio Novak!

Autor:

Sport

14.11.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković se nalazi u neverovatnoj formi! Pošto je rutinski savladao Džona Iznera i Aleksandra Zvereva na Završnom turniru u Londonu i nesporno je da je Srbin sjajno fizički pripremljen, Nole je dobio nadimak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski reket broj 1

Naime, pošto za Đokovića nijedna loptica nije izgubljena, neverovatne su njegove "gimnastičke" sposobnosti koje pokazuje na terenu, dobio je nadimak "Savitljivi čovek".

Voditeljka programa je istakla da ga u Londonu često zovu "Gospodin savitljivi", a Novak je to uz osmeh prokomentarisao.

- Možemo to zvati različitim imenima, istežem se od kad sam počeo da se bavim ovim sportom. Mnogi mi govore koliko je to važno i koliko utiče na igru i evo sada se isplaćuje- rekao je Novak.

Novaka su već ovako nazivali, ali pošto se vratio do perfektne forme ponovo ga je zaslužio. Svima nam je poznato kako Novak pored treninga na terenu mnogo ulaže u sebe i u mentalnom smislu što je i presudno za njegov povratak na sam vrh "belog" sporta.

Ali, setimo se samo neverovatnih vežbi ravnih pripremama nindža "ratnika" koje Novak koristi u svom usavršavanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading