NOVAK JE ZA KLASU BOLJI: Zverev pregažen u Londonu!

Autor:

Sport

14.11.2018

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković zabeležio je drugu pobedu u Londonu pošto je savladao Aleksandra Zvereva sa 6:4, 6:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak je u polufinalu!

Velika borba se vodila od samog starta meča. Srbin i Nemac su strpljivo gradili igru, sa sigurnošću su osvajali poene. Zverev je sjajno servirao što je bio razlog što Novak uprkos sjajnim udarcima nije uspeo ranije da mu pripreti. Do 4:4 u gemovima rutinski su prvi i peti teniser završavali gemove u svoju korist, međutim Nemac je prvi uspeo da pripreti na Novakov servis, ali prvi reket sveta je pokazao zašto je najbolji, prvo se izvukao neverovatnim forhendom, a zatim preuzeo inicijativu i osvojio gem.

Zverev nije iskoristio svoje šanse, pa su usledile dve greške, nekako je uspeo da produži gem, ali nervoza je uzela maha pošto je duplom servis greškom Novaku prepustio set.

Videla se razlika u kvalitetu tokom čitavog meča, Zverev je dobro igrao, ali nije bilo dovoljno jer je Novak po do sada odigranim mečevima u najboljoj formi.

Nije mnogo Zverev odolevao u drugom setu, već u 4. gemu je poklekao 5. teniser sveta, potom ga je Novak potpuno demoralisao i nadigao sjajnim udarcima. Napravio još jedan brejk i slavio sa neverovatnih 6:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading