KAO BRZI VOZ: Novak počistio Iznera s pola muke!

Autor:

Sport

12.11.2018

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Amerikanca Džona Iznera sa 6:4, 6:3 u prvom meču Zavrnog turnira u Londonu. Srbinu je trebalo samo 75 minuta da nadigra Amerikanca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski broj jedan

Srpski teniser je ušao u meč izuzetno motivisano i odlučno, uprkos sjajnim servisima Amerikanca Novak je preciznim udarcima gradio svoju igru. Već je u prva dva gema na protivnikov servis imao priliku da napravi brejk, međutim uspeo je iz trećeg pokušaja da oduzme servis Amerikancu i dođe do prvog vođstva na ovom susretu. Bez ikakvih problema je potvrdio stečenu prednost, prepustio Izneru jedam gem, a onda uspeo da treći gem u prvom setu dobije bez izgubljenog poena, što mu je donelo osvajanje prvog seta. Inače, Amerikanac je već u prvom setu zabeležio 10 asova.

Drugi set je započeo Amerikanac ponovo silovitim servisima koji su njegovo najjače oružje, ali Novak je "upijao" ove silovite nalete, bilo je pitanje vremena kada će Novak uspeti da oduzme servis protivniku jer je srpski teniser izgledao jako dobro na terenu, pogotovo kada je servirao, nije dozvolio nijednu šansu Izneru. Uspeva Novak u 7. gemu da slomi Amerikanca. Potom uspeva da sačuva svoj gem pred naletima Amerikanca i da završi u velikom stilu brejkom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading