Evo čiju podršku će Zvezda imati u najbitnijim mečevima Lige šampiona!

Autor:

Sport

12.11.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad Liverpulom uključili su se u trku za prolazak grupne faze Lige šampiona. Utakmice protiv Napolija i Pari Sen Žermena otrkiće sudbidnu crveno-belog proleća u Evropi. Ka tom cilju ekipa Vladana Milojevića imaće podršku vernog navijača - Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Crvene zvezde

Pobeda crveno-belih je izazvala istinsku euforiju, koja je zahvatila i najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića. Naš as se trenutno nalazi u Londonu, gde ga ovog ponedeljka (21 sat) očekuje duel sa Džonom Iznerom u prvom kolu grupe "Gustavo Kuerten" na završnom mastersu.

Ipak, i pored obaveza na poslednjem turniru u sezoni, Novak je pažnju posvetio i velikom uspehu Crvene zvezde u Ligi šampiona, te je najavio da bi mogao da bude uz crveno-bele na predstojeća dva meča.

- Nadam se da ću biti uz tim u preostale dve utakmice. Do sada je sve bilo dobro u eliti. Možda ću otići na odmor odmah po završetku ovog turnira. Prerano je sada da odlučim o tome jer sam maksimalno koncentrisan na ovaj turnir - rekao je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading