ATP: Četiri Srbina u TOP 100!

Autor:

Sport

12.11.2018

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog ponedeljka objavljena je nova ATP lista. Većih promena u samom vrhu nije bilo, a ono što raduje je da su čak četiri naša tenisera među 100 najboljih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Iza Đokovića su ostali Rafael Nadal, Rodžer Federer, Huan Martin del Potro, Aleksandar Zverev, Kevin Andersom i Marin Čilić.

Promene u vrhu očekuju se narednog ponedeljka, a izvesno je da će Srbin ostati na vrhu. Poziciju nije menjao ni Dušan Lajović, koji je ostao 49.

Korak napred napravio je Laslo Đere, pa je sada 91. Ispratio ge je Filip Krajinović, koji je poziciju iza. Poeni osvojeni plasmanom u polufinale čelendžera u Noksvilu obezbedili su Nikoli Milojeviću napredak od 10 mesta, pa je 23-godišnji Srbin od ponedeljka 162. Napredovao je i Peđa Krstin, koji je sada 182. teniser sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Jedini srpski predstavnik u Top 200 koji nije popravio plasman je Miomir Kecmanović. 19-godišnjak je sa 133. pao na 135. mesto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading