I NOLE JE SAMO ČOVEK!

Autor:

Sport

05.11.2018

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je samo čovek... Igrao je sjajno u poslednje vreme, a bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije smatra da je poraz u finalu Pariza sasvim normalna stvar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- I on je živo biće, dosta se istrošio u izuzetnom meču protiv Federera. Tu se potroše neke emocije, pobednička energija. Malo je zbog toga posustao u finalu, čak je krenuo dobro imao brejk u prvom setu, nije uspeo da zadrži. Sigurno da ima problema sa disanjem, ja to znam od ranije. Nije lako kada imate takve probleme sa disajnim putevima da trčite i da se između poena oporavljate kao kada ste apsolutno zdravi - rekao je Obradović.

On je doda da se Nole nije žalio. 

- Mada on ništa o tome nije govorio što pokazuje kolika je veličina jer se nije žalio, a ranije su ga kada je govorio od fizičkim problemima kako je neko ko se stalno žali na nešto. On nije pomenuo, a ja znam da je imao problem sa disanje - rekao je Obradović za emisiju "150 minuta" na Prvoj TV. 

Kako je Nadal odustao od turnira u Londonu, potpuno je jasno da će Novak i godinu završiti na prvom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading