NE MOŽE MU NIKO NIŠTA: Novak je na sigurnom!

Autor:

Sport

05.11.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal se zbog povrede povukao sa Završnog mastersa u Londonu, pa će srpski teniser Novak Đoković posle podviga koji je načinio i vratio se na sam vrh "belog" završiti kao prvi na svetu ovu briljantnu godinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novi - stari svetski broj 1!

Nadal zbog povrede nije nastupao ni na Mastersu u Parizu, da bi sada odustao i od Londona i time izgubio bitku za tron. Umesto njega nastupiće Amerikanac Džon Izner.

Posle oduzimanja bodova sa Završnog mastersa 2017. Đoković ima 8045 jer nije branio nijedan poen, 565 više od Rafe i 2025 više od Rodžera, pa je teoretski nemoguće da ne bude "broj 1" na kraju godine.

Novaku je ovo peti put u karijeri da godinu završava kao najbolji teniser planete i to je još činio 2011, 2012, 2014 i 2015. godine.

Na Zvašnom turniru su pored njih dvojice učešće obezbedili i Zverev, Anderson, Čilć, Tim, a umesto Nadala i Del Potra ušli su Nišikori i Izner. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading