Koliko je Nole najjači? Evo šta kaže njegov teniski otac!

Autor: Beogradski mediji

Sport

02.11.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni teniski stručnjak, Nikola Pilić i bivši trener našeg tenisera Novaka Đokovića, smatra da svi oni koji su napadali Noleta sada imaju o čemu da razmišljaju, pošto ih je najbolji srpski teniser demantovao.

Foto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

Srbin će od ponedeljka i zvanično ponovo biti najbolji teniser sveta, čime je začepio usta mnogim kritičarima koji su prethodne dve godine omalovažavali njegov rad. Upravo ovo je istakao i Nikola Pilić koji je prezadovoljan Novakovim uspehom.

- Naravno da mi je drago što je Nole ponovo najbolji, a nekako sam to i očekivao, iako znam da mnogi nisu verovali u njega. Slobodno mogu da kažem da su to površni ljudi i da se ne razumeju u tenis. Mislim da svi oni koji su bili skeptični treba da se pitaju koliko poznaju ovaj sport. Oni više nisu vredni priče, najvažnije je da Đoković ponovo dominira i nadam se da će što duže biti na prvoj poziciji. Iz tog razloga sam mu poslao poruku sledeće sadržine: "Dragi Novače, stojiš tamo gde ti je i mesto" - otkrio je Nikola Pilić u razgovoru za beogradske medije.

Novakov teniski otac, kako ga je naš as nedavno oslovio, veruje da će se on, ako bude zdrav, približiti Federeru po broju grend slemova.

- Ne mogu da budem siguran da li će dostići Federera po broju osvojenih grend slemova, ali ako bude igrao još četiri, pet godina, a da ga povrede mimoiđu, ne bi me iznenadilo da mu se približi. Naravno, to neće biti nimalo lako, ali znajući Novaka i njegovu želju da još dugo igra tenis, verujem da i Rodžerovi grend slemovi nisu nedostižni - zaključio je Pilić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading