NOVAK DOBIO NOVOG RIVALA!

Autor:

Sport

28.10.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnoafrikanac Kevin Anderson trijumfovao je na turniru u Beču, pošto je u finalu savladao Japanca Keija Nišikorija sa 6:3, 7:6. Ovim podvigom je obezbedio mesto na Završnom turniru u Londonu, prvi put u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Kevin Anderson

Anderson je osvojio petu titulu u karijeri, prvu na turniru serije 500, ove sezone gubio je u finalima Vimbldona, Akapulka i Punea.

Veliki posao Južnoafrikanc je odrađivao servisom. Imao je čak 13 asova, a osvojio je 91 odsto poena na prvi servis.

I Nišikori je držao visok nivo igre, međutim koncentracija u trenucima kada se lomio rezultat je bila na strani Andersona.

Sa samo jednim brejkom je Anderson dobio prvi set, da bi u drugom odlučivao taj-brejk. Snažno je udarao osmi teniser sveta, bolje se kretao i zasluženo je slavio u Beču.

Završni turnir u Londonu igra se od 12. novembra na kome će se nadmetati osam najboljih tenisera, uključujući Novaka Đokovića, još uvek je neizvesno da li će nastupiti sa 2. ili 1. pozicije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading