"Ključ Novakovog povratka je..."

Autor:

Sport

27.10.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Stajn, trener osmog igrača sveta Kevina Andersona, ističe da je povratak Marjana Vajde bio presudan u povratku Novaka Đokovića u vrh svetskog tenisa.

RepublikaFoto: Starsport
Marijan Vajda i Novak Đoković

Stajn je preporodio Andersona, koji je sada dvostruki Slem finalista, smatra da je Slovak doneo Novaku mir.

- Nema nikakve sumnje šta je ključ njegovog povratka. Suština je povratak njegovog starog tima sa Marjanom Vajdom na čelu. Poznajem Marjana dugo, on je uvek bio faktor stabilnosti. Novak je tokom karijere pokušavao da angažuje različite specijaliste i "specijaliste" za određene aspekte u igri, ali Marjan je uvek bio tu svakoga dana - kaže Stajn za Njujork Tajms. 

Pol Anakon, nekadašnji trener Pita Samprasa i Rodžera Federera, takođe je impresioniran Novakovim povratkom. 


- Oduvek sam osećao da se veličina ne može zaboraviti, oduzeti. Ne može se tek tako ne biti veliki. Razgovarao sam sa Pitom posle poraza od Bastla na Vimbldonu 2002, znao sam da može da osvoji još jednu Gren slem titulu. To je želeo, a ne da bude broj jedan. Međutim, to je bio jedan Slem. Novak Đoković je osvojio dva i dominira drugim delom sezone, on je na višem nivou kada je reč o kontinuitetu rezultata - objašnjava Anakon. 

Đoković sada učestvuje na turniru u Parizu, a na startu će se najverovatnije sastati sa Markom Čekinatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading