POTRESNA ISPOVEST: Novak otkrio zašto je sedeo na podu i PLAKAO

Autor:

Sport

19.10.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je sada ponovo na vrhu, ali... Nije uvek sve bilo tako lako. Pre svega nekoliko meseci Srbin je imao težak period koji je jedva prebrodio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Došlo je do mentalnog pada u jednom momentu karijere, plakao sam misleći "ne znam da li je ovo vredno svega, ne znam da li treba da nastavim". Sećam se da sam sedeo na podu i ljudi oko mene su bili složni da treba da uzmem vremena koliko god, da udahne vazduh i probam da se smirim, pa da se osvrnem polako na sve što sam uradio do sada - objasnio je Novak.
On je otkrio kako mu je tenis pomogao.

- Zašto sam počeo da se bavim ovim sportom, cela priča oko njega. Zašto ga volim? Da li zaista želim i volim da držim reket u ruci? I onda sam shvatio 'pa da, zaista volim reket u ruci, bilo da je na centralnom terenu grend slem turnira, ili neki običan javni teren – i dalje volim samu igru. Nakon tog trenutka nikada se nisam okrenuo nazad - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading