Nole oduševljava: Najpre Stefanov rođendan, prvo mesto može da sačeka!

Autor:

Sport

16.10.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković ponovo je pokazao da je pravi porodičan čovek. U glavi mu nije povratak na prvo mesto ATP liste već samo jedno - rođendan njegovog naslednika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Dobar balans između porodice i tenisa u poslednje vreme pomoći će Novaku da donese pravu odluku - nastup u igri dinosaurusa za Stefanov četvrti rođendan u nedelju ili na turniru serije 500 u Beču ili Bazelu, koji startuju u ponedeljak. Đoković u poteru za Nadalom, koji beži samo 215 bodova, ne bi krenuo pre utorka, ali bi na nadmetanje morao da stigne ranije zbog adaptacije. A možda i ne bi.

- Pravimo žurku za vikend i biću tamo, zajedno sa dinosaurusima. Ne osećam pritisak da igram pre Pariza, jer je razlika između mene i Rafe prilično mala. Razmisliću još o opciji da prijavim turnir naredne nedelje, u dogovoru sa porodicom i timom - otkriva Đoković.

 

 

Naš as verovatno neće ići preko reda ni u trci za prvo mesto, jer nema potrebe. Povređeni Nadal je i dalje neizvestan za masters u Parizu gde brani 180 bodova, a Đokoviću će napad na ATP tron olakšati serija od 18 pobeda, nivo servisa visok kao samopouzdanje i igra koja podseća na onu iz 2015.

RepublikaFoto: Starsport
Nole u Beogradu sa sinom Stefanom

- Kako bih opisao ovog novog Novaka? Mislim da ćete to bolje vi novinari uraditi. Nema potrebe opet ulaziti u detalje, pričali smo već mnogo puta u prethodnih šest meseci o celom tom putovanju, kroz šta sam sve prolazio pre svega na psihološkom planu. Morao sam ponovo da "izmislim" samog sebe i da nađem pravu formulu za uspeh. Pronašao sam je i pokušavam da se držim za to što duže mogu - rekao je Nole.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading