NOVAČE, VELIKI SI! Đoković SKROMAN posle titule u Šangaju!

Autor:

Sport

14.10.2018

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Novak Đoković po četvrti put je slavio u Šangaju trijumfom nad Bornom Ćorićem, a posle meča se zahvalio navijačima, timu i organizatorima, šampion Šangaja je naglasio kako se uvek u Kini dobro oseća i da to utiče na njegovu igru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković je šampion Šangaja!

Pre nego što je počeo izlaganje srpski as je oduševio publiku sa nekoliko reči na kineskom jeziku.

- Hvala svima, učinili ste ovaj turnir specijanim, uvek ovde igram dobro I tako se i osećam, od 2008. kada sam prvi put osvojio turnir, moja karijera je krenula uzlaznom putanjom, česitam Borni i njegovom timu, pokazao si svetu da možemo od tebe da očekujemo mnogo dobrog tenisa u budućnosti- rekao je Novak posle podizanja trofeja.

Ovo je bilo Novakovo 11. finale u Kini i 11. put je pobedio.

- Hvala mom timu i svima koji su me podržavali, pogotovo posle povrede i operacije,  i u poslednja 4 meseca, zahvalan sam što sam uspeo da osvojim, ovde se osećam kao kod kuće, ovde je nevarovatno- rekao je srpski teniser.

Ćorić je odao priznanje Novaku izjavom da je jedan od najboljih igrača ikada.


- Čestitam Novaku, podigao je nivo igre i nije mi bilo prijatno danas. On je jedan od najboljih tenisera ikada, svaka mu čast- rekao je hrvatski teniser.

Ovo je Novakova 1001. pobeda u karijeri i 32. masters titula.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading