NOLE OTKRIO: Ovako je sve počelo!

Autor:

Sport

12.10.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković plasirao se u polufnale turnira u Šangaju gde će ukrstiti koplja sa Aleksandrem Zverevim. Nole je otkrio kako je počeo njegov povratak na vrh ATP liste.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Suštinski od Kvinsa do danas, sve je krenulo kako treba. Osećam da sam na vrlo visokom nivou. Rezultat to potvrđuje. Ne bih rekao da sada igram bolje nego što sam na Vimbldonu i US Openu. Nije bilo mnogo oscilacija, bio sam fokusiran i to mi je pomoglo da ostvarim dobre rezultate. Uvek se trudim da nateram rivala da radi duplo više za svaki poen - rekao je Novak.

Đoković je sada ui prilici da se do kraja sezone vrati na prvo mesto na ATP listi.

- Konstantno igram na visokom nivou. To je ono što mi je nedostajalo u prvom delu godine. Posle operacije sam morao da se suočim sa nekim problemima, da prilagodim svoju igru. U Kini su najbolji navijači na svetu. Lojalni su, puni podrške. Pokušavam da im uzvratim tako što ću igrati dobro. Pokušavam da im uzvratim i poštovanje i na terenu i van terena. Trudim se da budem s njima koliko god mogu - kaže Đoković.

Za mesto u finalu Đoković će se boriti sa Aleksandrom Zverevim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading