NOVAK SAVLADAO STARU MUŠTERIJU: Đoković nastavlja pohod u Šangaju!

Autor:

Sport

12.10.2018

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Kevina Andersona i plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju, rezultatom 2:0 (7:6 (7:1), 6:3).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković u polufinalu Šangaja!

Silovito su oba igrača započela meč, video se fokus u svakom poenu, Anderson je krenuo sa prepozantljivim servisima i agresivnom igrom, ali ni Novak nije zaostajao, sigurno i pametno je gradio svaki poen. Odmah se videlo da Novak neće lako naigrati dobro poznatog protivnika, sjajno je odgovarao na silovite udare Andersona što mu se isplatilo, sjajno se kretao. Držali su i jedan i drugi svoju igru u odluka je morala da padne u taj-brejku gde je Novak raspalio po loptici, zaigrao agresivnije, sjajno igrao sa osnovne linije i ubedljivo slavio sa 7:1 u taj-brejku.

U drugom setu je Novak nastavio sa sjanim servisima i sigurnom igrom sa osnovne linije, pažljivo je gradio poene, odmah na startu je uspeo da napravi brejk i od tog trenutka postaje jasno ko će biti pobednik ovog susreta, Anderson se  borio, međutim Đokovićeva fokusiranost je bila na visokom nivou. Nivo igre trenutno osmog igrača na ATP listi je opao, a Đoković je preuzeo potpunu kontrolu. 


Uspeo je da  rutinski privede meč kraju i ostvari sedmi trijumf u osmom međusobnom duelu protiv Andersona. 

On će se za finale boriti protiv Aleksandera Zvereva koji je eliminisao Kajla Edmunda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading