NJEGOVO VREME: Noletov trener otkrio zašto Srbin neće doživeti NOVI PAD

Autor:

Sport

29.09.2018

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković igra u velikom stilu! Član njegovog stručnog štaba Gebhard Fil Grič veruje da se našem asu novi pad neće dogoditi.

- Da li je bila povreda ili gubitak motivacije? Obe stvari! To je sve bio rezultat ekstremnog mentalnog stresa koji se nakupio tokom godina. Posle Pariza, Novak je želeo da se što pre vrati u pobednički ritam i zbog toga je promenio ceo tim, smatrao je da će mu to pomoći. Sada Đoković ima jasnu viziju i zna šta želi. Našao je ponovo ljubav i motivaciju za tenis i takmičenje. Mislim da mu se nešto slično neće ponovo desiti. Svestan je šta sve nosi profesionalni sport i želi da maksimalno iskoristi godine koje dolaze - rekao je Fil Grič za "TennisNet".

On je objasnio što je Nole vratio stari tim.

- U teškim trenucima kroz koje je prolazio, Đoković nije mogao rizikuje i vratio se sistemu kojem veruje. Siguran sam da mu je neko i sugerisao da tako uradi  - smatra Grič.

Novak igra odlično i ako ovako nastavi, sigurno je da će se vratiti na prvo mesto, ali i da će na svoj konto upisati veliki broj titula i važnih trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading