(VIDEO) ZABAVA, DRUŽENJE I DOBAR TENIS - Nole i Rodžer odigali istorijski meč!

Autor:

Sport

22.09.2018

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković i Švajcarac Rodžer Federer odigrali su revijalni meč na Lejver kupu protiv Kevina Andersona i Džeka Soka. Iako su poraženi, ovaj duel ući će u istoriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Dva igrača koja su u dobroj meri pomerila granica "belog sporta" našli su se u istom timu, po prvi put. Svakako, to je veliki presedan u svetu ovog sporta, a mnogi su mogli da uživaju gledajući ih kako igraju ne jedan protiv, već jedan sa drugim.

Dobro su se zabavili, mora se priznati iako su poraženi, mada je rezultat ovog puta bio u drugom planu, a glasio je 7:6, 3:6, 6:10.

Od početka se videlo koliko su bili motivisani da ovaj duel reše u svoju korist i tako svojoj ekipi donesu ubedljivu prednost, pa su svaki poen burno proslavljali. I publika je uživala da ih gleda, u prilog čemu govori činjenica da se na tribinama stadiona u Čikagu okupilo čak 16.000 ljudi, koji su sa nesptrpljenjem čekali da veliki šampion izađu na teren.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading