VAJDA KAŽE TRI MESECA, A URADI ZA DVE NEDELJE! Novakovom treneru zbog posvećenosti svi SKIDAJU KAPU!

Autor:

Sport

15.09.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniski trener, Emilio Sančez pohvalio je Novakovog trenera Marijana Vajdu i njegovu posvećenost radu sa srpskim teniserom što je jedan od ključnih razloga što je Đoković ponovo u vrhu "belog" sporta.

Nestvarni tandem!

- Vajda mi je jednom rekao da Novak naporno trenira i da će za dva, tri meseca biti spreman. Bio je spreman posle dve, tri nedelje. Rim i Rolan Garos su bili ključ da uđe u formu i da nastavi da napreduje i čestitam mu na uspesima ovoga leta - otkrio je Sančez.

Španac veruje da je Novaku povratak na prvo mesto do kraja godine više nego izgledan, mada tako do pre samo nekoliko meseci nije izgledalo.

- Doskora su Federer i Nadal bili mnogo ispred što se tiče Gren slemova. Sada je Novak tako blizu. Tri daleko od Rafe i šest od Rodžera. Sad stvarno možemo da očekujemo da napadne to mesto broj 1 do kraja godine - rekao je Sančez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading