PILIĆEVA PALJBA: Teniseri su RAZMAŽENE BEBE

Autor:

Sport

14.09.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u Dejvis kupu nisu se svidele svima... Nikola Pilić je baš besan. Legendarni stručnjak osuo je zeštoku paljbu po svima iz sveta tenisa.

RepublikaFoto: Starsport

- Odluku su donele teniske analfabete. Jedan fudbaler i jedan Japanac koji je stotine miliona evra zaradio samo u Japanu, a u drugim zemljama bio bi u problemima. Oni menjaju izgled Dejvis kupa s Amerikancima koji bi od sporta pravili predstavu. Oni prave šou - pobesneo je Nikola Pilić za "24sata.hr".

On je udario i na igrače.


- Igrači su postali razmažene bebe jer imaju stotine miliona evra. Znate šta? Da su rekli da se ne igra na tri, nego dva dobijena seta, "ajde, u redu"... Nadal, Pike i Federer su prijatelji i ko zna šta stoji iza toga. Osim toga, ko kaže da mora biti toliko turnira? Ti koji su napravili ovo ne znaju što znači prava atmosfera Dejvis kupa. Odlučili su da će 18 nacija igrati u sedam dana, a ko kaže da neće biti bojkota? ATP je protiv toga, Engleska, Nemačka i Francuska su protiv toga. To je smejurija - osuo je paljbu Pilić.

On je baš pobesneo, ostaje da se vidi kako će slavno takmičenje sada izgledati, ali jedno je sigurno, ovaj sport polako ali sigurno gubi dušu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading