AMERIKANAC PEVA DRUGU PESMU: Hteo je da PREBIJE Novaka, stalno ga je PROZIVAO, a sada...

Autor:

Sport

12.09.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Endi Rodik i bivši šampion US Opena nije štedeo reči kada je u pitanju uspeh Novaka Đokovića, iako se to do njega nije očekivalo. Naime, Rodik nikada nije krio da nije Đokovićev "fan", a jednom prilikom je zamalo došlo do fizičkog obračuna između njih dvojice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ko sme da kaže nešto loše o Noletu!

- O jednoj stvari se ne priča, kako je Novak sposoban da suparnike natera da igraju baš kako on to želi. Ma, niko to u istoriji ovog sporta nije radio s takvom lakoćom kao on. Novak tako lako menja težište igre, mislim, i Andre Agasi je bio odličan kada je pogađao same ivice terena, ali Đoković to radi i sa osnovne linije. Uostalom, kada je tamo, nema nikakav problem da igra duge, baš duge poene, u kakvoj god da je situaciji, što nekima koji ne vole tenis može da se čini kao lak zadatak, a zapravo je vrlo težak. Međutim, nije poenta njegove igre da nekog  "oduva" s terena, već on sve vreme diktira igru, konstantno tera suparnika da radi ono što Đoković želi i to je nešto što se ne hvali dovoljno- istakao je Rodik.

Međutim, ako se vratimo nekoliko unazad i podsetimo se vremena kada je Amerikanac igrao, ove reči je nekada izgovarao Rodik o Đokoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Amerikanac hvali Đokovića!

- Desio mi se jednom jedan sukob u svlačionici, sa igračem, neću vam reći njegovo ime, reći ću vam samo da se rimuje sa Šmovak Šmoković. Bilo je to na jednom US openu. Pričao sam provokativno, a on je onda izašao i "izuo" me na terenu, baš kao što je hteo, ali je onda "cvrkutao" posle toga. Čim je ušao, zaleteo sam se na njega i, uhvativši ga, gurnuo ga uz ormariće u svlačionici- otkrio je tada Rodik.

Posle Novakovog neverovatnog povratka ne čudi to što je Amerikanac promenio mišljenje, a svakako da se ovaj duel dogodio davno, u žaru borbe. Jer realno, kako ne voleti Đokovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading