NIŠIKORI: Novak je bio previše dobar

Autor:

Sport

08.09.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanski teniser Kei Nišikori izjavio je da je zadovoljan kako je igrao tokom poslednjeg Gren slema u sezoni, ali da nije mogao da parira Novaku Đokoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kei Nišikori

Najbolji teniser Srbije je u polufinalu pobedio Japanca sa 6:3, 6:4, 6:2 i tako mu se revanširao za poraz u polufinalu iz 2014. godine.

- Novak je bio previše dobar. Svaki aspekt igre mu je bio na vrhunskom nivou, servis, ritern, udarci sa osnovne linije. Nisam imao dovoljno energije da mu pariram. Možda sam bio i umoran od prethodnih mečeva. Pokušao sam da dam sve što imam, ali nije bilo dovoljno. Možda bih imao šanse, da sa druge strane nije bio Novak. Sasvim je zaslužio da bude u finalu - kazao je Nišikori i dodao:

- Možda u ovom meču to nije izgledalo kako sam želeo, ali sam igrao dobar tenis, pobedio Čilića, Dijega... Srećan sam što sam mogao da igram u polufinalu. Možda sledeće godine stignem i do finala.

U borbi za titulu rival Đokoviću će biti Huan Martin del Potro, kome je Rafael Nadal predao meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading