STIV KER NEMA DILEMU: Đokoviću bih ponudio NBA ugovor!

Autor:

Sport

06.09.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener šampiona NBA lige Stiv Ker poznat je kao veliki ljubitelj tenisa. Ispratio je svaki duel na ovogodišnjem US Openu, ali je otkrio i neke jako zanimljive detalje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Đoković, Nadal i Federer su mi omiljeni igrači. Pogledajte samo muški deo žreba... ovo je najbolje što smo možda ikad videli. Ovo su neki od najboljih tenisera svih vremena. Đoković je meni omiljen, Nadal je fizički impresivan, a Federer me podseća na Stefa Karija - rekao je Ker za službenu ATP stranicu.

Na pitanje kome bi od najboljih teniseta ponudio NBA ugovor, odmah je odgovorio:

- Uh, pokušao bih s Novakom. Mislim da može svakoga da čuva jer se jako dobro kreće i mislim da može da ostane ispred bilo koga. Bio bi dobar u kontrama. Voleo bih da ga vidim na košarkaškom terenu - rekao je Ker.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stiv Ker

Takođe, osvrnuo se i na Rodžera Federera, kome se divi kako u ovim godinama pruža tako dobre partije.

- To je bilo neverovatno. Drejmond Grin ga je pitao kako uspeva da ostane na vrhu toliko dugo, jer mi pokušavamo isto, a to je teško. Rodžer je jednostavno odgovorio, pričajući o balansu između posla i porodice, o tome kako voli svoju familiju i svoj život - zaključio je Ker.

Podsetimo, Đoković se plasirao u četvrtfinale grend slema u Njujorku nakon pobede nad Australijancem Džonom Milmanom, a na putu do finala stajaće mu Japanac Kei Nišikori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading