BEKER: I Federer je samo čovek

Autor:

Sport

05.09.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle poraza u četvrtfialu US Opena od Džona Milmana mnogi bivši teniseri imaju niz komentara o igri Rodžera Federera koji se takmiči iako ima 38 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Poraz od Džona Milmana 3:1 u četvrtini finala US Opena je sigurno veliki udarac za Rodžera Federera koji nije bio ni u polufinalu Vimbldona, a izgubio je i finale Sinsinatija od Novaka Đokovića. Švajcarac ima 38 godina i za mnoge je to najveći problem.

- Mislio sam da će dobiti Milmana i da će igrati sa Novakom, ali nije se dalo. Mrzimo ovo da kažemo ali Rodžer je ljudsko biće. Jeste on najveći svih vremena jer je osvojio sve, ali to pozno vreme jednostavno nije za čoveka - kazao je nekadašnji teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker.

- On je u odličnoj formi ali za svakoga dođe vreme kada sve postaje teško. To se dešava kada igra opadne za jedan ili dva procenta - kaže Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading