MILMAN: Nemam iluzije, svaku grešku moram da kaznim

Autor:

Sport

05.09.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet je očekivao još jedan duel Novaka Đokovića i Rodžera Federera, ali se pitao i Džon Milman koji je savladao Švajarca i zakazao duel sa najboljim srpskim teniserom. Australijanac tvrdi da zna da je potrebno da odigra najbolje što može ako želi da napravi još jedno iznenađenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Milman

- Možda će ovo zvučati malo dosadno, ali moram da kontrolišem svoju stranu terena. Potrebno je da greške svedem na minimum i koristim svako priliku, ako mislim da ga ugrozim na bilo koji način. Sve kratke lopte moram da kaznim. Nemam iluziju, moram da odigram najbolji meč na turniru ukoliko želim da pobedim. Novak je fizički vrlo spreman, ali iskoristiću svaku malu prednost koju imam - rekao je Milman.

29-godišnji Australijanac će prvi put u karijeri igrati četvrtfinale jednog Gren slema. Đoković i Milman u karijerama su se sastali samo jednom, ove godine u Kvinsu, kada je Srbin slavio maksimalnim rezultatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading