ČUVENI TENISKI TRENER PORUČUJE: Nole je jedan od najboljih u istoriji!

Autor:

Sport

04.09.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih teniskih trenera kroz čiju su akademiju prošla velika imena "belog sporta" kao što su Andrea Agasi, Monika Seleš, Džim Kurijer kao i mnogi drugi, komentarisao je Novaka Đokovića. Imao je ozbiljan arsenal pohvala na račun našeg asa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Amerinac, u čijem se rodnog gradu igra ovogodišnji US Open nekada je bio trener Mariji Šarapovoj, a sarađivao je i sa čuvenim Borisom Bekerom. U razgovoru za "Sport klub" oktrio je šta misli o Novaku Đokoviću.

- Đoković ponovo igra jako dobro, ritern mu je najbolji na svetu i očigledno je da mu se vratilo samopouzdanje. Može da se prilagodi protivnicima, da menja ritam i pogađa svoje tačke na servisu. Novak je vratio 'glavu', mentalno je ponovo tu, to je ono što je važno - počinje Boletijeri za "Sport klub".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Na pitanje gde bi smestio Đokovića u priči o najvećim teniserima u istoriji, slavni Amerikanac odgovara:

- Jedan je od najboljih. Ne najbolji teniser, ali najbolje konstruisan igrač, udarac po udarac – kretanje, tehnika, najbolji je u istoriji - dodao je čuveni trener.

Mislite?

- Ne mislim , znam- nasmejao se Nik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading