ČILIĆ: Novak je pravi uzor

Autor:

Sport

21.08.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniser Marin Čilić je izjavio da je u dobroj formi pred start US Opena, ali se uprokos tome nije svrstao među favorite, a potom je pričao i o Novaku Đokoviću sa kojim je u prijateljskim odnosima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marin Čilić i Novak Đoković

- Mislim da sam se dobro pripremio. Što je vrlo dobro kada čekate da počne Gren slem. Mada ne bih sebe svrstao među favorite. Rafa igra dobro, kao i Novak i Rodžer. Ipak, osećam se komotno i verujem da ću imati dobru priliku na US Openu - kazao je hrvatski teniser.

Na nedavno završenom Mastersu u Sinsinatiju Čilić je stigao do polufinala u kome je izgubio od Novaka Đokovića, koji je potom osvojio titulu i kompletirao "zlatni Masters".

- Novak je dobar momak. Uvek se trudi da promoviše igru i pomogne svima koliko može. Pravi je uzor. Imao sam i ja teškoća kada sam odrastao. Ne bih rekao da me je rat sputavao u napretku, ali je moja porodica morala naporno da radi kako bih mogao da se bavim ovim sportom. Zato se sada trudim da uživam u svakom trenutku - rekao je sedmi teniser sveta.

US Open počinje 27. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading