Neprijatno iznenađenje - NOVAK POKLEKAO PROTIV CICIPASA!

Autor:

Sport

09.08.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković pao je kad smo se najmanje nadali. On je u 3. kolu "Rodžers kupa" u Torontu izgubio od grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa sa 2:1 u setovima - 3:6, 7:6, 3:6.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak bez rešenja za igru Cicipasa

Već od samog starta je bilo jasno da Grk mnogo lakše dolazi do poena, da se lakše kreće po terenu i da nije bez razloga eliminisao favorizovanog Dominika Tima u prethodnoj rundi.

Ipak, jedan brejk je bio dovoljan u prvom setu da Cicipas šokira aktuelnog osvajača Vimbldona i tako obezbedi daleko bolji početak meča - 3:6. Novak je pokušavao na sve načine tokom prvog seta da se vrati, ali je mladi grčki teniser bio i više nego siguran na svoj servis.

Neizvesna borba viđena je u drugom setu, koji je otišao u taj-brejk. Ponovo je Cicipas bio nepogrešiv na svoj servis, ali je i Novak bio daleko sigurniji, pa je na iskustvo došao do izjednačenja u setovima - 7:6.

U odlučujućem trećem setu Stefanos Cicipas je uzeo prva tri gema i već na startu stavio pritisak na Đokovića, sa kojim naš teniser nije uspeo da se izbori. Grk je priveo meč kraju na pravi način, pa će se u četvrtfinalu sastati sa pobednikom susreta Aleksandar Zverev - Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

09.08.2018 20:31

Spremao se u kampu onog gurua (Pepea). Nakupio "pozitivne ljubavne energije" (uz skidanje krsta sa vrata). Vajda prekinuo saradnju zbog tog kampa i eto odmah divnih rezultata. Vajda je bio u tom kampu nadajući se da će urazumiti Novaka, međutim ...