"Spremite se, velika teniska trojka se vraća!"

Autor:

Sport

03.08.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji četvrti teniser sveta, Britanac Greg Rusedski, izjavio je da jedva čeka start US Opena, pošto će posle dužeg vremena na jednom grend-slemu učestvovati Đoković, Nadal i Federer potpuno zdravi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li ćemo videti novi duel na US Openu: Nadal i Đoković

- Mislim da nas čeka jedan od najuzbudljivijih US Opena do sada. Federer je osvojio Australijan Open, Nadal Rolan Garos, a Đoković Vimbldon. Velikoj trojci pripali su svi Gren slemovi i to vas tera da pomislite da će neko od njih doći do titule i na US Openu. Ko god da uzme dva Gren slema ove godine osećaće se kao prvi na svetu, bez obzira na to šta kaže ATP lista - kazao je Britanac i dodao - Federer i Đoković ne moraju da se prilagođavaju toliko betonu koliko i Nadal. Španac pravi više promena u igri, prilazi osnovnoj liniji, jače servira, agresivniji je na tvrdoj podlozi.

Ove sezone na terenima Bili Džin kompleksa biće postavljeni satovi koji će odbrojavati vreme tokom pauza.

- Đoković i Čilić neće moći u nedogled da tupkaju loptice, niti će pauze biti toliko duge. Moraće brže da se razmišlja, poeni će biti kraći... Sve to usloviće taktičke promene, koje na igru mogu da utiču samo u pozitivnom smislu - ocenio je Rusedski.

US Open je na programu od 27. avgusta, a titulu brani Rafael Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading