Đoković pred Kanadu: Motivisan sam, navijači su sjajni

Autor:

Sport

25.07.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle prestižnog Vimbldona najbolji teniseri sveta okupiće se početkom avgusta na mastersu u Torontu. Na turniru Rodžers kup će se naći 19 od 20 najboljih tenisera sveta, svi osim Rodžera Federera, prošlogodišnjeg finaliste, koji je otkazao učešće ove sezone. Titulu brani Aleksandar Zverev, koji je prošlog avgusta u finalu pobedio Federera rezultatom 6:3, 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srpski as je mastersu, koji se naizmenično igra u Torontu i Montrealu, osvajao pehare 2007, 2011, 2012. i 2016. godine kada je i poslednji put nastupao i u finalu bio bolji od Keija Nišikorija u dva seta (6:3, 7:5).

Prošle godine je izostao zbog povrede lakta, kada je sezonu okončao u julu.

Đoković, koji je nedavno osvojio pehar na Vimbldonu, sa nestrpljenjem očekuje nastup u Kanadi, sa željom da nastavi pobednički niz.

- Imam divne uspomene na ovaj turnir, na kojem sam pre dve godine ponovo trijumfovao i on je uvek pri vrhu u mom kalendaru. U Kanadi su uvek sjajni navijači, koji vole tenis. Nakon ostvarenja sna na Vimbldonu, veoma sam motivisan za nastavak sezone na betonu i radujem se odbrani titule koju sam osvojio tokom poslednjeg nastupa - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading