FEDERER I NADAL: Beker otkrio zbog čega Novak pati

Autor:

Sport

16.07.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet je ponovo pod nogama Novaka Đokovića... Srbin je u velikom stilu pokorio Vimbldon, a njegov bivši trener Boris Beker izneo je jedno zanimljivo zapažanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Novak se predstavlja kao vrlo hladan, ali je u suštini vrlo blaga duša. Porodica je njegov temelj, njegova osnova. Da li dobija isto poštovanje kao Federer i Nadal? Verovatno ne. Mi svi volimo Rodžera i volimo Rafu, ali izgleda da "samo" poštujemo Đokovića. To mu smeta. Želi da bude na istom nivou kao njih dvojica, ali to ne može da se kupi. Igra u eri dvojice najomiljenijih sportista na svetu. Mora da prihvati tu situaciju. Navijači nisu protiv njega. Ipak, on to shvata lično, takav je njegov karakter, osetljiv je - rekao je Beker.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je dodao da Novak nije očekivao da stigne do trofeja na VImbldonu.

- Mislim da Đoković nije očekivao novi Vimbldon posle dve godine tokom kojih je bio daleko. Kada je počeo sezonu samo je želeo da bude zdrav i da igra, nije razmišljao o pobeđivanju. Tokom sezone na šljaci bio je srećan samo da dobije meč. Tek na Kvinsu, gde je stigao do finala, počeo je da veruje da ima još toga u njemu - zaključio je Beker.

I često se čini da je Novak u drugom planu, svojim igrača i ponašanjem zaslužio je mnogo više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading