NOVAK: Ovo su mečevi za koje živite

Autor:

Sport

14.07.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković će u nedelju imati priliku da osvoji četvrtu titulu na Vimbldonu, a prvu od Isborna prošle godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Teško je odabrati reči. Prolazim kroz neke stvari i flešbekove već 15 meseci i sve kroz šta sam prošao da bih došao do ovoga i pobedio ovakvog igrača, možda najboljeg na svetu. Ovo je možda najduži meč koji sam ikada igrao - rekao je Novak Đokovićnakon pobede protiv Rafaela Nadala u polufinalu Vimbldona.

- Moglo je da ode i na drugu stranu. Jasno je svima da su nas sitnice odvajale. Verovao sam, ali nisam mogao da znam do samog kraja da li ću pobediti ili ne. Imao je i on svoje šanse. Ovo su mečevi za koje radite, trenirate i živite - dodao je Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Po našem vremenu su nakon tri sata igre Đoković i Nadal napustili teren. Malo je bilo vremena za odmor.

- Ako to možeš da nazoveš sno, spavao sam malo. Završio sam u 23, vratio se u 10:30 na trening. Nije lako opustiti se, zaspati nakon onakvog dana. Ali, sve je gotovo. Srećan sam što sam prošao kroz ovo -   dodao je Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafa i Novak

Kevin Anderson je na putu ka finalu na terenu proveo 21 sat.

- Nadam se da ćemo moćo da igramo obojica. Bilo je teško i za njega, posebno u poslednjih nekoliko mečeva, ali on je imao dan odmora. Ali, tako je kako je. U finalu sam Vimblodna i to je za mene neverovatno - zaključio je srpski igrač koga plasamn u finale stavlja na 11. mesto na ATP listi od ponedeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading