Armenulić: Novakova snaga na ispitu, ili se vraća ili tone!

Autor:

Sport

03.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković vratio se na mesto zločina. Kada je 2016. osvojio Rolan Garos, srpski teniser je na Vimbldonu ispao već u trećem kolu, a onda su kola počela da jure nizbrdo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novi početak: Novak Đoković

Istina, osvojio je prvi naredni masters u Torontu, ali se potom na Olimpijskim igrama neslavno proveo i od tada nije podigao nijedan šampionski pehar. Od juče je 21. teniser sveta, pa iskusni teniski stručnjak Radmilo Armenulić smatra da je Nole dolaskom u London zatvorio krug malera, ali i da će biti na velikom testu počev od današnjeg susreta protiv Amerikanca Tenisa Sangrena.

RepublikaFoto: Starsport

- Novak je opet na prekretnici. Probao je na Kvinsu i nije bilo dobro do kraja, ali Vimbldon je nešto sasvim drugo. Atmosfera je bolja, trava je brža, ali najveća razlika je što se igra na tri dobijena seta. Đokovićeva fizička sprema će biti na ozbiljnom ispitu. Kao i duh, jer se puno opteretio u poslednje vreme. Nije uspeo da se vrati dovoljno brzo kao Rodžer Federer i Rafael Nadal, ali on je jedini imao operaciju lakta. Prošao je kroz ozbiljnu krizu, zato se pribojavam šta ćemo videti u Londonu, ali se nadam da je sve loše iza njega - rekao je Armenulić za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading