Vajda: Nisam bio siguran kada me je Novak zvao!

Autor:

Sport

27.06.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi-stari trener Novaka Đokovića Marijan Vajda priznao je da je razmišljao tri dana o pozivu našeg tenisera da li da mu opet bude trener.

Vajda: Novak me uhvatio nespremnog da se priključim timu

Vajda je od aprila prvi trener našeg igrača nakon odlazaka Radeka Štepaneka i Andrea Agasija iz stručnog štaba nakon loše američke turneje.

- Lepo je, ali drugačije. Novak me uhvatio nespremnog pozivom da se opet priključim timu. Naravno, srećan sam zbog toga, ali je bilo drugačije jer njegova igra nije bila na istom nivou pa smo morali da krenemo ispočetka - rekao je Vajda. 

- Imao sam pomešana osećanja jer nisam pratio njegov tenis skoro godinu dana i želeo sam da provodim vreme sa porodicom. Tri dana sam pričao sa porodicom dok nismo doneli odluku. Shvatio sam da će biti dobro i važno za mene da se vratim - dodao je slovački trener. 

Naš igrač je za vikend poražen u finalu Kvinsa od Marina Čilića nakon preokreta, ali je Vajda video dosta dobrih stvari u Noletovom nastupu.

- Zadovoljan sam kako je igrao protekle nedelje - rekao je Vajda. 

Đokovića od ponedeljka očekuje najveći izazov pošto počinje Vimbldon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading