Prva WTA titula za Krunićevu!

Autor:

Sport

17.06.2018

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Aleksandra Krunić osvojila je svoju prvu WTA titulu u karijeri pošto je danas savladala Kristen Filpkens sa 2:1 posle 2 sata i 10 minuta igre na turniru u Hertogenbošu u Holandiji.

RepublikaFoto: instagram.com/alexkrunic
Aleksandra Krunić

Po dva brejka u prvom setu imale su obe teniserke, otišlo se u taj brejk gde je Kristen Filpkens bila besprekorna i sa 7:0 u tom delu seta ,,počistila” Krunićevu.

Srpska teniserka bila je smirena i spremna na odgovor. Nije pala nakon debakla u taj brejku prethodnog seta i nakon tri set lopte konačno slomila belgijsku teniserku za 1:1 u setovima.

Ispostavilo se da je taj drugi set umnogome uticao na Flipkens, dok je Aleksandra igrala izvanredno i sa dva brejka, u drugom i šestom gemu uspela da podigne svoju prvu WTA titulu u karijeri.

Aleksandra je prva srpska teniserka koja je osvojila titulu na WTA turu još od Jelene Janković koja je 2015. godine trijumfovala u Šangaju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading