Specijalna pozivnica za Novaka: Hoće li ga Hamburg videti?

Autor:

Sport

15.06.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković razmišljao je da možda preskoči sezonu na travi, ali je odustao od toga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Posle razgovora sa svojim stručnim timom odlučio da nastupa na turniru u Kvinsu, za koji je dobio specijalnu pozivnicu, a zatim da ide na Vimbldon.

U međuvremenu dobio je poziv za nastup na turniru u Hamburgu. Direktor Mihael Štih, proslavljeni nemački teniser, ove godine već je obezbedio nekoliko velikih imena, ali želi da dovede i srpskog asa.

- Nikada nismo imali jači sastav - rekao je Štih posle potvrde da će sigurno petorica igrača iz top 20 nastupati u Hamburgu.

- Najboljem igraču na šljaci Rafaelu Nadalu i Dominiku Timu pridružiće se i Dijego Švarcman, Pablo Karenjo Busta i Luka Puj, ali cilj je dovesti i neku zvezdu. Moja želja je oduvek bio Novak Đoković. Već sam kontaktirao njegov tim povodom toga - rekao je Štih.

Turnir u Hamburgu iz serije ATP 500 na programu je od 23. do 30. jula.

Đoković je u karijeri tri puta nastupao na tom turniru i to zaredom - od 2006. do 2008. godine, kada je i ostvario najbolji rezultat plasmanom u polufinale, gde ga je zaustavio Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading