Đoković otkrio zbog čega se svađao sa sudijom: NAS TENISERE NIŠTA NE PITAJU...

Autor:

Sport

04.06.2018

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je tokom meča 4. kola na Rolan Garosu protiv Fernanda Verdaska imao jedan verbalni okršaj sa sudijom. Nole je objasnio šta ga je pogodilo, pa je morao da se objasni sa glavnim arbitrom meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković: Nikog nije briga kako je nama na terenu

- Bio je to veoma topao dan, posle prvog seta odlučili su da ne 'osveže' teren vodom i ja sam mislio da je to loša odluka - rekao je Novak, koji je sudiji u stolici kazao - I je l' sada trebamo da čekamo da se neko povredi, izvrne zglob? 

Đoković je nakon ovoga dobio drugi i treći set, ali se pobunio zato što niko ništa ne pita tenisere tokom susreta kako se oni osećaju.

- Ono što mi se ne sviđa što igrači uopšte nisu uključeni u takve stvari. Ništa nas ne pitaju. Mi smo ti koji igramo, proklizavamo ili ne proklizavamo, tako da im mi dajemo najbolju povratnu informaciju - kaže Novak.

Naš teniser je nastavio u istom stilu.

- Čini se da ih nije briga za naše mišljenje i to mi se ne sviđa. Ako većina (ljudi koji održavaju teren) kaže da ne mora da se poliva teren, meni je to okej, samo da budemo uključeni. Zaslužujemo da budemo deo toga i da budemo pitani.

Đoković u četvrtak igra meč četvrtfinala protiv italijanskog tenisera Marka Čekinate, koji je iznenadio u prethodnoj rundi Belgijanca Davida Gofana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading