(VIDEO) VILANDER HVALI NOLETA: Opasan je! Đoković je u ponovo u potrazi za savršenstvom

Autor:

Sport

01.06.2018

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni švedski teniser Mats Vilander pohvalno je govorio o Novaku Đokoviću posle plasmana Srbina u osminu finala Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković slavi plasman u osminu finala Rolan Garosa

Đoković je do osmine finala stigao posle velike borbe u četiri seta sa Robertom Bautistom Agutom.

Vilander je po završetku mečeva na Rolan Garosu u emisiji "Gem, Šet i Mats" na Eurosportu, govorio o igri srpskog tenisera.

- Đoković je ponovo u potrazi za savršenstvom. Kada to radite, ne možete da kontrolišete svoj temperament. I to je dobro. Razbio je reket nasred terena. Danas je odigrao sjajan meč, naročito u ovim uslovima, kada je rominjala kiša i bilo klizavo - rekao je legendarni Šveđanin.

On se potom osvrnuo i na igru španskog tenisera.

- Bautista Agut ima privatne probleme. Majka mu je na žalost preminula pre deset dana, otac mu ima zdravstvene probleme, a on je sin jedinac. To je i za Novaka predstavljalo zamku, ali on je doneo vatru koju nismo viđali neko vreme. Mislim da dobro krije lopticu. Shvata da počinje ponovo da igra dobro i zato se ljuti kada pogreši. On je opasan - istakao je Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading